Jullie konden vorige maand de 26ste al lezen dat wij benaderd waren door Tros Vermist vanwege dat Mark zijn zusje Nancy naar hem op zoek was. Tros Vermist wilde de ontmoeting met haar regelen en dit ook filmen zodat het in de uitzending kon komen. Mark en ik besloten echter om iets als een weerzien tussen hem en zijn zusje gewoon in de privésferen te laten gebeuren en zo gebeurde dit dan ook afgelopen dinsdag!

Image Hosted by ImageShack.us

Na een “kleine” 3 uur te hebben gereden kwamen wij aan in Leeuwarden waar Mark zijn zusje woont. Haar vriend kwam ons ophalen op de parkeerplaats en zo liepen wij een klein stukje naar Nancy toe. Eenmaal binnen kreeg Mark een omhelzing van heb ik mij jou daar haha! Ik stelde mijzelf netjes voor en zo ook de kids. De kinderen kregen zelfs meteen al een cadeautje, zo lief :) Dunc en Celina gingen om met hun tante Nancy alsof zij er al vanaf hun geboorte is bij geweest…zo mooi.

Image Hosted by ImageShack.us

Ook Mark zijn vader Rudy kwam langs (met een pan vol eten, was zooo lekker!!) en dat weerzien was ook helemaal top! Ook de kinderen konden nu hun opa Rudy ontmoeten en na wat verlegen blikken van Celina kwam ook zij los en kon hij heerlijk met haar op de arm in het huis rondlopen. Dunc vond het allemaal ook geweldig, hij vond het echt super om zijn tante Nancy en opa Rudy te ontmoeten. Hieronder een foto van de kinderen (druk met patatjes eten) met hun opa Rudy :)

Image Hosted by ImageShack.us

We hebben een geweldige dag gehad met veel geklets en de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt.

Image Hosted by ImageShack.us

Ik ben nog steeds een beetje onder de indruk van alles en vooral van Nancy ook, zij is echt precies zoals je haar op tv kon zien. Ze is zo onwijs lief! Ze bleef maar zeggen hoe deze dag de mooiste dag van haar leven was. Daarnaast toen ik haar aan het helpen was (en eigenlijk veel vaker) zei zij mij dat ze mij zo bijzonder vond, ik vroeg haar waarom. Weet je wat ze als antwoord gaf? “Omdat jij mij als een normaal persoon behandeld”. Echt mijn hart brak toen ze dit zei. Ik vond het zo erg dat anderen haar zo anders behandelen vanwege hoe zij er lichamelijk aan toe is. Ik heb haar dus maar meteen laten weten dat ik haar ook een bijzonder mens vind, want dat is zij zeker.

Image Hosted by ImageShack.us

Wij zijn achteraf gezien ontzettend blij met de keuze die wij hebben gemaakt om dit zonder programma te doen, dit had in onze ogen heel anders gelopen met camera’s. Niet negatief of zo, maar toch anders. Nog even een aantal foto’s van die dag, ik weet niet meer wat ik moet schrijven en foto’s zeggen meer dan woorden toch :)

Image Hosted by ImageShack.us

Jan, de vriend van Nancy, speelde gezellig met de kids en ik zette even een kopje thee voor iedereen.

Image Hosted by ImageShack.us

Nancy had even zin om haar broer te pesten haha!

Image Hosted by ImageShack.us

De mannen achter de computer, auto’s bekijken…tja mannen…haha.

Image Hosted by ImageShack.us

Nancy mocht Celina verschonen, iets dat ze bij anderen hun kinderen niet eerder heeft mogen doen. Nou van ons wel hoor :)

Image Hosted by ImageShack.us

En toen was het rond kwart over 8 ‘s avonds echt tijd voor ons om naar huis te gaan, het was tenslotte nog 3 uur rijden en Dunc moest de volgende dag naar school. Celina sliep al bijna en mocht dus bij Nancy op schoot richting de auto. In het donker kon je elkaar niet goed zien, maar toen ik deze foto schoot en zag via het schermpje kreeg ik het toch wel wat moeilijk. Nancy vond het verschrikkelijk om gedag te zeggen, ze werd echt zo verdrietig :( We hebben haar dus stevig beetgepakt, een dikke kus gegeven en gezegd dat we echt contact houden. Nu kunnen wij misschien niet zo vaak langskomen ivm Mark zijn werk, maar gelukkig is er dan altijd nog het internet en dergelijke :) We verheugen ons in ieder geval al weer op de volgende keer dat we elkaar zullen zien!

Categorie: Dagelijks geklets
101 reacties op: "Na een “kleine” drie uur rijden…"
Kim
december 1, 2011 at 11:37

Wat fijn dat jullie het zo hebben gedaan! En niet met vermist er bij! Erg leuke foto’s! <3

Beantwoorden

Marielle van Veen
december 1, 2011 at 11:37

Ik reageer normaal nooit maar dit moest ik echt even zeggen: Wat bijzonder! Dikke knuffel voor jullie allemaal!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 11:37

Wat geweldig dat Mark’s vader ook even langskwam, geweldig net voor de feestdagen! :innocent:

Beantwoorden

december 1, 2011 at 11:38

Ahhhh, zo lief! Iedereen ziet er zo mooi uit op de foto’s, thats would true love looks like :2inlove

Beantwoorden

december 1, 2011 at 11:38

Wat mooi om te zien, word er zelf ook bijna emotioneel van. Ik snap wel voor de keuze zonder camera’s, het is iets heel persoonlijks en zo kon iedereen echt zichzelf zijn.

Beantwoorden

Reactie van Yolande Schyns

Mooi verhaal, Gonny. En prachtige foto’s. Ze zeggen idd meer dan woorden. Ik had een gedeelte gelezen op je FB en vroeg me af wat er nu precies aan de hand was in je gezin. Nu weet ik het. En… dat alles goed is.
Fijn.

Beantwoorden

Bayla
december 1, 2011 at 11:44

Fijn dat het zo mooi is gelopen en dat jullie het ook goed met elkaar kunnen vinden. Ben stiekum blij dat jullie de keuze gemaakt hebben om dit zonder camera’s te doen, ik denk dat rust en ruimte juist heel prettig is voor een situatie als deze. Ik wens jullie allen veel liefde en blijheid toe.

Beantwoorden

michelle
december 1, 2011 at 11:46

wat een leuke foto’s!!
en wat zal het een leuke geweldige en spannende dag geweest zijn.

Beantwoorden

december 1, 2011 at 11:46

Mooi om te zien al die blije koppies !!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 11:48

Wat een mooie foto’s. Een geslaagde dag dus!!

Beantwoorden

Wies
december 1, 2011 at 11:50

Vind het echt super leuk voor jullie! Altijd goed om blije gezichten te zien op foto’s.. xx

Beantwoorden

Vlienelien
december 1, 2011 at 11:53

:) Oh wat mooi :)
Meer weet ik niet te zeggen.

Beantwoorden

RVD
december 1, 2011 at 11:59

Wat bijzonder zeg. En die vrouw ‘ken’ ik inderdaad dus wel, ze woont dus boven het winkelcentrum.. Ze woont er mooi!!

Beantwoorden

D.C.
december 1, 2011 at 12:00

Ben eigenlijk een lurker, maar kon het toch niet laten om even wat achter te laten. Wat een mooi verslag, het ziet eruit als een prachtige, warme dag. Toch een lichtpuntje in deze mindere tijd. Op de foto’s spat het eraf dat Nancy (nu al) veel van jullie houdt. Hoop dat jullie samen nog veel gezellige dagen mogen beleven!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 12:02

Wat gaaf dat het zo goed klikt! :D

Beantwoorden

december 1, 2011 at 12:05

Wat fijn dat jullie haar hebben ontmoet en dat mark zijn vader er ook bij was. Leuk dat duncan en celina het goed konden vinden met hun!
Leeuwarden ligt dichtbij mijn woonplaats, 20 min ongeveer, grappig!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 12:15

Oorspronkelijk kom ik uit LWD, en ik las al bij je eerdere post en de uitzending dat Mark in Heerenveen heeft gewoond?

In ieder geval: echt hele mooie foto’s en wat fijn voor Mark dat hij z’n (half)zusje nu heeft ontmoet. Geniet van elkaar zou ik zeggen (en een heeeel goed idee dat jullie elkaar in privesfeer zonder camera’s al hebben ontmoet ;)

Beantwoorden

Beth
december 1, 2011 at 12:32

Prachtig <3
En aan de achtergrond te zien woont Nancy zo'n 5 minuutjes van mij vandaan.

Beantwoorden

Talitha
december 1, 2011 at 12:37

hier nog een lurker, maar in dit geval jeetje, krijg helemaal kippevel van die foto’s. Vooral die opmerking die je schoonzusje maakte, die herken ik meteen en die is zo waar!

Vind het echt heel mooi om te zien en fijn om te lezen dat jullie een hele mooie dag hebben gehad samen.

En wat zie je er leuk uit trouwens op die foto’s, vind je jasje erg leuk! :blinkhearts:

Beantwoorden

december 1, 2011 at 12:47

Hele leuke foto’s en mooi verslag! Groot gelijk dat jullie het zonder de camera’s hebben gedaan.

Beantwoorden

Chiara
december 1, 2011 at 12:47

Wat ontzettend leuk! En heel logisch dat jullie dit zonder camera’s wilden doen, ik zou het ook zo gedaan hebben. Dit is toch iets heel persoonlijks en dat wil je niet laten verpesten door geforceerd te moeten door voor een camera terwijl half Nederland meekijkt.

Beantwoorden

Sharon
december 1, 2011 at 12:56

Wat geweldig Gonny!!!! Echt super, Nancy was zooooo lief in de uitzending, en jullie ook voor haar! Top dat opa ook nog even langs is geweest voor Duncan en Celina! Echt Gonny, wat zullen jullie blij zijn! Weet echt niet wat ik moet zeggen, jullie zullen een grote steun voor haar zijn (en andersom wss ook!!)
Liefs xx

Beantwoorden

loessiej
december 1, 2011 at 12:56

Wat een superleuke foto’s :thumbsup: heerlijk zo mekaar terug vinden voor de feestdagen.. en idd ook groot gelijk om het zelf te doen zonder de camera’s op jullie gezichten…

Beantwoorden

december 1, 2011 at 13:02

Noh wat mooi!

Maar wat ik me afvraag, had ze niet via google of facebook Mark op kunnen zoeken?

Beantwoorden

december 1, 2011 at 13:06

Als je het verhaal verder niet kent en de tekst niet leest en alleen de foto’s ziet denk je dat het gewone gezellige familie foto’s zijn, dat straalt er nu al vanaf, zit helemaal goed dus zo te zien. Echt tof voor jullie!

Beantwoorden

Nienke
december 1, 2011 at 13:20

Dit zijn momenten om te koesteren! Heel leuk om te zien ^^

Beantwoorden

december 1, 2011 at 13:25

Blij om te lezen dat jullie gevoel om de dag in te vullen zoals jullie wilden een goede was en denk ook veel persoonlijker en natuurlijker !

Beantwoorden

december 1, 2011 at 13:32

Mooi stukje, Gonny! En prachtige foto’s. Grappig te zien dat Nancy, Mark en je beide kinderen exact dezelfde neus + wangetjes hebben :blinkhearts:

Beantwoorden

december 1, 2011 at 13:33

Waauw wet een verhaal! Vind het echt fantastisch dat je man zijn zus zo heeft kunnen weervinden!
Je kindjes zijn trouwens echt prachtig!!!!! Hoop dat de mijne even mooi worden :D

Beantwoorden

december 1, 2011 at 13:43

Normaal post ik niet zoveel comments, ik ben een lurker van jou blogje :$. Maar ik wilde even zeggen dat ik jullie echt super warme mensen vind. Ik werd er tijdens het lezen bijna zelf emotioneel van. Wat mooi om te zien zeg! De liefde straalt er helemaal van af :blinkhearts:

Beantwoorden

december 1, 2011 at 13:44

wat een verhaal gon en wat mooi om mark zo met zijn zus te zien en de kids, heerlijk !!!

Beantwoorden

Klientje
december 1, 2011 at 13:45

Ben zo blij voor jullie allemaal, geweldig! Smiling from ear to ear!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 13:52

Zo mooi om te zien!

Beantwoorden

sybia
december 1, 2011 at 13:55

wat fijn seg!!! en wat een geweldig lieve dame lijkt nancy me!! super dat jullie allemaal terug in contact zijn gekomen met elkaar :-)

Beantwoorden

Sara
december 1, 2011 at 14:04

wauw heel bijzonder! Vind dit een hele mooie post. Geweldig dat Mark en Nancy elkaar gevonden hebben!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 14:10

Wat prachtig… die foto’s zeggen al ZO ontzettend veel, je hoeft er praktisch geen tekst meer bij te plaatsen.

Fijn dat het allemaal zo fijn en goed is verlopen, wat moet dat heerlijk zijn geweest! :)

Beantwoorden

Nanda
december 1, 2011 at 14:10

Ik woon in hetzelfde gebouw als hen, alleen dan in een gewone (niet aangepaste) woning, wat grappig!

Beantwoorden

Reactie van Gonny

Waar kunt je dat aan zien Of heb je ons misschien zien lopen? Ben niet nieuwsgierig hoor, ik weet gewoon graag alles haha ;)

Beantwoorden

Reactie van Nanda

Haha, dat zie ik aan de foto waar jullie elkaar omhelzen, en ik haar hier wel vaker zie, en ik kwam haar laatst in het ziekenhuis tegen (waar ik werk) ;)

Als ik jullie had zien lopen had ik wel wat gezegd hoor :D

Beantwoorden

Reactie van Nanda

(door het raam zie ik dat)

Beantwoorden

Reactie van Gonny

Oh serieus, wat leuk haha!

Beantwoorden

Reactie van Nanda

Ja, grappig he!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 14:20

Wat fijn dat Nancy en Mark weer met elkaar in contact zijn gekomen! De foto’s spreken inderdaad voor zich. Het ziet er gezellig uit!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 14:21

ik vind dit blogje echt zo bijzonder! de foto’s spreken voor zich! ik ben blij dat mark en nancy mekaar weer gevonden hebben en hopelijk blijft dit warme contact!

Beantwoorden

Lucinda
december 1, 2011 at 14:23

Heel fijn, heel mooi om te zien en te lezen. Ik heb je al een keer gezegd dat je bijzonder bent. dit bewijst het helemaal.

Beantwoorden

december 1, 2011 at 14:29

o wat gaaf zeg… en wat heerlijk dat ze dan zo oprecht naar je zijn he!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 14:30

Wat geweldig om te zien allemaal !!!!!!!!!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 14:38

Wauw ik ben er helemaal stil van zo mooi!
Goed dat jullie dit lekker voor jullie zelf, en ons een beetje, hebben gehouden zonder het TV programma, tuurlijk loopt dat heel anders, meer een gedwongen sfeer die je nu niet hebt, super!! En dan opa ook erbij, wat zullen de kids genoten hebben zeg ♥

Veel woorden zijn bij dit logje ook niet nodig, de foto’s vertellen een prachtige verhaal ;)

Beantwoorden

december 1, 2011 at 15:00

erg mooi om te zien en te lezen!

Beantwoorden

Mariette
december 1, 2011 at 15:05

Normaal reageer ik niet 1 2 3 maar dit is een onwijs mooi verhaal en prachtige foto’s! Zeer ontroerend!

Beantwoorden

Janet
december 1, 2011 at 15:34

Prachtige foto’s! En wat een ontzettend mooi compliment heb je gekregen van haar zeg! Hoe is het eignelijk gekomen dat ze elkaar uit het oog zijn verloren?

Beantwoorden

Reactie van Gonny

Zeker, een mooier compliment kun je niet krijgen geloof ik. Hoe ze elkaar uit het oog verloren zijn? Ik denk dat de afstand het hem heeft gedaan en daar komt bij dat ze eigenlijk niet zo heel veel contact hadden daarvoor (Mark is daar niet opgegroeid), maar wanneer Nancy hem wel zag dan was ze helemaal door het dolle heen. En zo ook op deze dag :)

Beantwoorden

december 1, 2011 at 15:53

wat mooi om te zien!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 15:57

Hallo Gonny! Ik reageer niet zo vaak maar ik volg je blog wel! En in je vorige bericht vertelde je nog dat je de decemberfeelings zo erg mist! Maar van dit artikel krijg ik ze in ieder geval zeker wel! Wat mooi geschreven en wat een mooie foto’s! Krijg er helemaal een warm gevoel van!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 15:58

Ahhh wat geweldig erg leuk.

Groetjes Mirella

Beantwoorden

december 1, 2011 at 16:41

Wat een prachtige foto’s. Het geluk straalt gewoon van Nancy af, en het ziet er allemaal zo lief en blij uit. :) Jullie hebben zo te horen een goede keuze gemaakt om dit zonder camera’s erbij te doen. Hopelijk kunnen jullie elkaar vaker zien!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 17:36

wat een positieve sfeer allemaal… mooie beelden hoor! het is me alleen niet helemaal duidelijk hoe de familiebanden liggen, maar dat gaat me opzich ook niets aan. want hoezo hebben mark en nancy nooit contact gehad, en waarom zagen ze rudy dan voor het eerst – of was dat niet zo? en wat is er precies met nancy aan de hand?

Beantwoorden

december 1, 2011 at 17:56

Wow, op gewoon alle foto´s straalt Nancy gewoon! Ik denk dat ik nog nooit iemand zo gelukkig op foto´s heb zien staan :)

Beantwoorden

Reactie van Gonny

Zo was ze dus echt de hele dag, haar lach ging niet van haar gezicht af en kon onmogelijk groter :)

Beantwoorden

Laura
december 1, 2011 at 18:11

ahhh ik ben helemaal ontroerd!! je ziet dat jullie allemaal genieten, wat kan het leven toch prachtig zijn!!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 18:28

Ik heb precies het zelfde. Normaal reageer ik niet, maar nu kan ik het niet laten. Heel goed dat er contact is met familieleden die jullie niet kenden. Het blijft toch altijd dezelfde bloed. Mooie en ontroerende foto’s ook.

Beantwoorden

december 1, 2011 at 19:54

Mooi om te zien!

Beantwoorden

december 1, 2011 at 20:14

Zo mooi! Altijd als jij over je privé leven schrijft is het net of ik het ook echt mee maak zeg maar. Je verteld het altijd zo goed, dat ik ook echt geraakt ben. Fijn dat het goed klikt tussen jullie en dat broer en zus elkaar weer gevonden hebben :-)

Beantwoorden

Reactie van Gonny

Fijn om te horen dat mijn gevoelens ook daadwerkelijk overkomen :cute:

Beantwoorden

Cynthia
december 1, 2011 at 20:27

Ze ziet er idd superlief uit en die laatste foto had ik gewoon moeite mee…

Beantwoorden

december 1, 2011 at 21:15

Wauw wat mooi! Meer kan ik niet zeggen, echt heel mooi!

Beantwoorden

Fatima
december 1, 2011 at 21:52

Wauw wat mooi dat het verhaal zo’n mooi ‘einde’ heeft gekregen (het is natuurlijk niet het einde maar de zoektocht is wel ten einde, gelukkig!). Ik vind het heel mooi om te zien hoe jullie weer bij elkaar zijn gekomen!!
En wat grappig dat Nancy in Leeuwarden woont, daar woon ik ook!! Raar om te denken dat jullie hier waren hihi.

Beantwoorden

Renske
december 1, 2011 at 22:12

Wauw wat een verhaal. En wat bijznder dat jullie elkaar weer terug hebben gevonden. Ik had dat stukje met Nancy laatst op tv gezien. Je kon merken hoe graag ze dit wilde en wat stralen jullie dat allemaal uit de op foto’s. Ik wens jullie nog heel veel tijd samen toe en veel mooie herinneringen om de verloren tijd in te halen.

Beantwoorden

december 1, 2011 at 22:33

Wat fijn zeg! Het ziet er zo fijn uit, maar inderdaad de laatste foto zie je goed dat Nancy het – net als in de uitzending – wel erg moeilijk heeft.
Maarre wie weet heb jij binnenkort je rijbewijs en kun je er eens heen op een stille zondag als Mark weg is? ;)

Wat ik me trouwens afvraag. (ik hoef er geen antwoord op als je dat liever niet doet hoor) Maar waarom was het contact weg? Ook met mark zijn vader? Wilde Mark dit zelf niet herstellen toen de kids geboren zijn bijvoorbeeld?

Beantwoorden

Reactie van Gonny

Oh dat mag je best vragen hoor meid ;) Mark heeft eigenlijk nooit echt contact met zijn vader gehad (zijn vader en moeder gingen ik geloof twee jaar na zijn geboorte uit elkaar), maar zodra hij zijn vader bezocht dan was het gewoon altijd goed. Geen negatieve sfeer vanwege het elkaar een hele tijd niet te hebben gezien of zo. Na ’99 is het contact eigenlijk gewoon verwaterd.

Beantwoorden

Kelly
december 1, 2011 at 22:45

Wauw Gonny wat geweldig dat is het eerste wat in mij opkomt wauw! Ik reageer eigenlijk nooit op jou website maar ben een zeer trouwe volger. En ik kon het niet laten om hier toch even op te reageren. De foto,s spreken boekdelen. Nancy ziet er zo gelukkig uit en ze straalt van oor tot oor. Ik krijg er een warm gevoel bij. Om iedereen zo blij en gelukkig te zien raar misschien want ik ken jullie niet. Maar toch voelt het wel een beetje alsof ik een heel klein beetje deel uit maak van jullie leven. Doordat ik altijd alles lees wat jullie meemaken. Jullie maken zoveel nare dingen mee met je vader. Dat het goed is om zoveel positiviteit te zien en dat gun ik jullie van harte dat wilde ik even zeggen!

Beantwoorden

Liza
december 1, 2011 at 23:46

Prachtig verhaal!! Kippenvel!

Beantwoorden

december 2, 2011 at 0:53

Aaaaawwwww!!! Sanaz en ik hebben het net gelezen en we zijn zo gheppy voor iedereen! Wat een prachtige foto’s ook. Super dat jullie elkaar gevonden hebben en dat er na al die jaren contact zal zijn zoals het eigenlijk ook gewoon hoort met familie. xx

Beantwoorden

Reactie van Gonny

Thanks Sereen en Sanaz, wij zijn ook very ghappy :D

Beantwoorden

Nancy
december 2, 2011 at 8:20

lieve zachter vrouw u zo bijzonder kon mij zelf zijn zij lieve voor mij ik heb daar geen worden voor deze voor de deze vrouw ik moet elke tijd aan haar denken ik voel bij haar kan mij zelf zijn dat zo fijn mij lieve broer bewonderd tijd nee kom bij te komen zij aL TIJD ZIJ KRIJG PLEKJE IN HART ZIJ MIJ HEEL VEEL KRACHT IN MIJN LEVEN DAT KINDER VRIJ VRAAG OM BIJ MIJ TE KOMEN
EN DAT KINDEREN TANTE ZECHT DAT ZO MOE IK WEL HOULEN DAT VOOR SCHAAM OOK ZO MOEI IK MIS HEEL ERG HOE OM DAT ZO FIJN ZIJ IS MIJ ZUS ZO VOEL IK ME NU HEEL EN IK DE KINDEER MOCH VASHOUDEN DAT VOEL FIJN HEEL LIEFS NANCY GONNY VEEL MIJ ZUSJE ZIJ? JIJ HEEL BEZONDER

Beantwoorden

Reactie van Gonny

Heb je gisteren al bedankt voor je lieve bericht, maar bij dezen nogmaals bedankt lieve Nanc :smooch:

Beantwoorden

Chocoholic
december 2, 2011 at 8:51

Wat een bijzonder verhaal! Goed dat jullie het buiten de camera’s hebben gehouden. En wat een lieve reactie zeg van Nancy!

Beantwoorden

Reactie van Gonny

Ja onwijs lief he?!

Beantwoorden

december 2, 2011 at 9:09

Alleen die laatste foto zegt al alles he! Denk dat het een verstandig besluit is geweest dat je de camera’s er buiten hebt gehouden. Top dat jullie elkaar weer terug hebben gevonden!

(p.s.: Heb je blog al een tijdje niet meer gelezen en wat is Celina opeens groot geworden zeg! Dat gaat hard!)

Beantwoorden

Reactie van Gonny

Ze groeit inderdaad als kool haha!

Beantwoorden

december 2, 2011 at 10:17

Om het zonder camera’s te doen was een goed besluit !

xx

Beantwoorden

december 2, 2011 at 10:23

Pfff wat een mooi verhaal!
Zonder camera’s is inderdaad een goed besluit geweest. Dan is het toch allemaal heel anders.

Heerlijk om te zien hoe iedereen er van geniet.

Beantwoorden

december 2, 2011 at 10:39

Jeetje, ik ben echt een emo muts hoor want de tranen lopen me over de wangen. Zo super om te zien hoe gelukkig iemand is met het zien van een dierbaar iemand, en het afscheid is dan ook dubbel zo moeilijk als je elkaar zolang hebt moeten missen.

Op de foto waar jullie samen opstaan zie ik ook de tranen in jouw ogen, bijzonder hoor Gon. Koester deze momenten maar met z’n alleen!

Liefs!

Beantwoorden

december 2, 2011 at 11:06

Ik heb dit gezien, maar helemaal niet de link naar jullie getrokken! Wat grappig joh! :) Leuk! En wat fijn dat jullie t privé hebben gedaan, dat weerzien. Lijkt me ook veel fijner!

Beantwoorden

Ingrid
december 2, 2011 at 11:52

Mooi verhaal :) Fijn dat allemaal zo snel en privé kon :) Zou het zelf ook fijner vinden, dan al die camera’s etc.

Beantwoorden

Lotte
december 2, 2011 at 13:53

Wat een prachtig, bijzonder verhaal en wat een superfoto’s! Brok in mijn keel van het verhaal en na de reactie van Nancy al helemaal, ze lijkt me echt een schat en wat een superlieve reactie..

Beantwoorden

december 2, 2011 at 17:03

Wat leuk zeg! Jammer dat ze zo’n eind rijden woont! Gelukkig bestaat er internet :)

Beantwoorden

december 2, 2011 at 18:37

Oh Gonny wat een mooi verhaal! Echt super om dit te lezen en de foto’s er bij. De foto’s spreken ook echt voor zich, heel gelukkig en vrolijk. Super leuk!

Beantwoorden

december 2, 2011 at 18:45

aaawh! Echt zo’n mooi artikel! Wat leuk dat de kinderen zo naar hun zin hadden met mensen die ze maar net ontmoet hebben, ook leuk voor de kinderen om hun opa te zien! :D
wel jammer dat ze zo ver wonen :(

Beantwoorden

LindaB
december 2, 2011 at 21:24

Wat een ontroerende foto’s en een schitterende ontmoeting! Helemaal geweldig, wat ontzettend leuk voor jullie allemaal!

Beantwoorden

Caro
december 2, 2011 at 22:38

Uit al deze foto’s spat het geluk en de liefde ervan af.

Beantwoorden

december 3, 2011 at 12:32

Wat een prachtig verslag. Begrijpelijk dat je deze ontmoeting niet op tv wilde laten plaats vinden. Dit is veel ongedwongener.

Beantwoorden

december 3, 2011 at 13:56

Heel mooi en bijzonder om te lezen en te zien! En ik vind het ook een goede keuze dat jullie het privé hebben gehouden. Anders kan iemand toch ook niet 100% zichzelf zijn, tenminste ik denk dat de meesten zich niet voor heel NL bloot willen geven.

Beantwoorden

Halima
december 3, 2011 at 20:44

Zo verschrikkelijk leuk om te lezen dit! Jullie hebben er weer een leuke familielid bij!

Beantwoorden

december 5, 2011 at 13:50

Echt fijn dat het goed is gekomen! En wat knap dat je kinderen er zo goed mee om gaan!

Beantwoorden

december 5, 2011 at 21:35

Ooh dat is echt heel leuk. Meteen met een goede start het nieuwe jaar in :)

Beantwoorden

silke
december 6, 2011 at 0:41

Wauw, dat moet een mooie dag zijn geweest! Ik heb het programma niet gezien en weet niet hoe het zit, maar ik weet wat het is om heel je leven te dromen van zo’n dag. Ik heb vorig jaar mijn grote zussen (tweeling die 11 jaar ouder is) voor het eerst kunnen ontmoeten nadat ik op facebook ben gaan zoeken, en de klik was er meteen, super voelt dat :)

Beantwoorden

december 6, 2011 at 18:47

Sorry ik had eerder geen energie en tijd om blogjes te lezen dus ik heb hem nu eens op mijn gemak gelezen.

Ik kan alleen maar na je verhaal en het zien van de foto’s zeggen: WAUW, wat een ontzettend mooie dag moet dit voor jullie geweest zijn zeg.. Tijdens het lezen kreeg ik wel een beetje kippenvel hoor.

Beantwoorden

Nancy van Goor
december 9, 2011 at 15:43

Lieve schoonzus en broer,

Gonny, je bent een heel bijzondere schoonzus. Als jij met me praat voel ik warmte en liefde en even geen pijn. Jij voelt mij aan, ik beschouw je als mijn zus hoe je over me praat en hoe je over me denkt. Het voelt heel fijn als je even belt en ik je stem weer even hoor. Als ik naar je foto kijk straal je warmte en energie uit, dan heb ik even geen pijn. Jij bent het ontbrekende stukje in de puzzel wat ik zocht. Mark, als je me even belt, maak je leuke grapjes waar ik zo om moet lachen! Waar ik ook ben, jullie zijn altijd in mijn hart. Ik wil jullie niet meer kwijt! Ik kan mijn medicijnbox wegdoen, jullie zijn mijn medicijn.

Heel veel liefs, Nancy

Beantwoorden

Meyke
december 10, 2011 at 12:13

Wat ontzettend hartverwarmend om te lezen. De reacties van Nancy op deze blog spreken denk ik ook boekdelen. Nog heel veel fijne tijd met elkaar wen ik jullie!

Beantwoorden

Jessica
december 11, 2011 at 17:33

dit brak echt mijn hart.. wat mooi om te lezen! ik plaats nu even dit berichtje om dat ik je wil laten weten dat ik echt respect heb voor vrouwen zoals jij, en ik vind het helemaal geweldig hoe je omgaat met de dingen die nu spelen in je leven. je hebt ook twee hele schattige kinderen! ik wou je gewoon even laten weten dat ik dit echt een prachtig stukje vond, en gonny, je bent een bijzondere vrouw! :smooch:

Beantwoorden:zzz: :zen: :yes: :yay: :xmastree: :xmas: :wtf: :wow: :wizard: :witch: :wink: :wideeyed: :wave: :vommit: :upsidedown: :umbrella: :tongue: :toast: :tired: :thumbsup: :thumbsdown: :teacher: :talktothehand: :sweatdrop: :stir: :star: :spoon: :spinning: :sorry: :snowman: :sneeze: :smooch: :smile: :silly: :silenced: :side: :side2: :sick: :shockedd: :shocked: :shit: :shh: :sexy: :scratchchin: :sadnope: :sad: :releaved: :questionm: :pumpkin: :present: :popcorn: :party: :oreo: :oops: :omg: :oath: :nope: :noo: :nod: :nod2: :no: :news: :nananananana: :muffin: :mad: :loveyou: :loser: :lol: :listening: :liar: :kiss: :jaded: :innocent: :inlove: :ideaa: :idea: :huh: :hmm: :hmm2: :hiya: :hissyfit: :highfive: :hey: :hellokitty: :heart: :headbanger: :headache: :grumpy: :grouphug: :grin: :goodvibes: :gloomy: :frosty: :fork: :flirt: :fingerscrossed: :fainted: :eyebrows: :exclam: :eww: :duh: :drama: :dohh: :doh: :doh2: :dizzy: :dead: :cute: :cupcake: :cryeyesout: :coolwink: :cool: :cookie: :confused: :cloud9: :clap: :chili: :chihuahua: :cherry: :cheery: :cheers: :chatting: :cash: :candyheart: :candycane: :cake: :bread: :boo: :blush: :blinkhearts: :blink: :blank: :begging: :banghead: :banana: :angry: :angel: :ahh: :2inlove

Let's keep CherryFizz a happy place!
Wanneer jouw reactie niet meteen zichtbaar is zal ik hem eerst moeten goedkeuren, het is niet nodig om de reactie nogmaals te verzenden. Reacties die beledigend of discriminerend zijn worden gedelete, ik wil het graag gezellig houden op mijn site. Daarnaast wordt spammen ook niet gewaardeerd (en zeker niet door bedrijven!), een link naar je eigen website kun je plaatsen in het daarvoor bestemde vakje. Let's keep CherryFizz a happy place! Thanks!

Klik hier om weer naar boven te gaan

Hey, hallo!
Welkom op www.cherryfizz.nl, ik ben Gonny en dit is mijn plekje op het internet waar ik ongestoord mijn ei kwijt kan. Je kunt hier logjes vinden over heerlijke lekkernijen (recepten), af en toe een outfit, maar ik schrijf vooral over mijn gezin. Mocht je het leuk vinden om mij te volgen dan mag dit uiteraard. Laat je even weten wie jij bent? Meer over mij en mijn gezin kun je op deze pagina vinden. Heel veel leesplezier!

Mijn blog categorieen
Gratis printables
lp_amazing lp_tea lp_coffee
Ben jij op zoek naar leuke printables? Misschien kun je iets leuks vinden tussen de printables die ik gemaakt heb.